Broccoli wrap met kip en salsa

Door Jamilla

Héhé eindelijk, daar is het recept voor de broccoli wrap 🙂 Het duurde even, steeds kwam er iets tussen. (Of ik vergat het weer)


Dat groenten gezond zijn weten we allemaal, maar wist je ook dat het ook nog een super lekker is in een wrap? De eerste versie was mislukt, er zat wat te weinig ei in, daardoor viel de wrap uiteen. Gelukkig vond Tess de ‘bohoo pammekoek’, zoals ze zelf zegt, erg lekker! Die houden we er dus in! Zeker als je beseft dat peuters niet al te makkelijk eters (kunnen) zijn.

 

Broccoli wrap

150 gram broccoli rauw
100ml slagroom ( ongeklopt)
4 eieren

Extra:
Zout/peper
bakboter of olie

 

Blender alle ingrediënten tot een smeuïg beslag. Ik gebruik daar deze blender voor:

 

 

Verwarm in een pan wat boter en bak de wrap zoals je een pannenkoek bakt. Let er wel op, dat je het even goed laat stollen, zodat de wrap niet breekt. Keer na een paar minuten voorzichtig om. Bak het tot het mooi bruin is.

Vulling

Kipfilet
Paprika
Ui
Champignons

Mayonaise
Salsa (San­ta Ma­ria Chun­ky wrap sal­sa mild, 6,3 khd per 100gr) 

Vul de wrap met bijvoorbeeld gebakken kipfilet en groenten die je lekker vindt. Deze bak je wel van te voren.
De saus maak je van mayonaise en salsa. Dit kan je naar smaak mengen. Ik doe meestal 50/50. Eventueel wat verdunnen met water.

** Ohja, stiekem heb ik er nog een plakje cheddar ingelegd, omdat ik dol ben op kaas 😉 

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!