Roomboter Kaasstengels

Door Jamilla

kaasstengelsVoor de lekkere trek. Makkelijk en snel. Deze kaas stengels maak ik in de airfryer, maar in de oven kan natuurlijk ook. Houd er rekening mee dat de baktijd langer is.

Roomboter Kaasstengels

Pin Rate
Porties: 14 stuks

Ingrediënten

  • 3 plakjes Roomboter bladerdeeg (half) Bevroren
  • 60 gr Geraspte kaas
  • 1 tl Roomboter flinke theelepel
  • Kerrie
  • Zout
  • Peper

Instructies

  • Roer de roomboter door de geraspte kaas. Het moet een plakkerig prutje worden. Ook de kruiden roer je er naar smaak doorheen.
  • Leg de 3 plakjes bladerdeeg bevroren op het aanrecht en besmeer 2 plakjes daarvan volledig in met het kaas-roomboter mengsel. Leg het 3e plakje er boven op.
  • Druk het stapeltje voorzichtig aan en snijd deze door de helft. Maak kleine reepjes. Je kan er ongeveer 14 uithalen. Draai de reepjes zodat het een leuke vorm krijgt.
  • Verwarm de airfryer of oven op 180 graden en bak ze in ongeveer 7 minuten gaar. In de oven heeft dit ongeveer 12-15 minuten nodig ook op 180 graden.
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!