Stokbrood met pindakaas en banaan

Door Jamilla

Deze combi deed ik eigenlijk alleen op een tosti. Maar bij gebrek aan een tosti ijzer momenteel, heb ik een heerlijk belegd stokbroodje gemaakt. En jawel, in mijn ooh zo geliefde Airfryer. Natuurlijk kan het ook in de oven!

Stokbrood met pindakaas en banaan

Pin Rate
Porties: 2 1/2 stokbroden

Ingrediënten

  • 1 Afbak stokbrood
  • 1 ui in halve ringen
  • 1 Banaan
  • Pindakaas in plakjes
  • Sambal

Instructies

  • Snijd het stokbrood door midden. Halveer het stokbrood dan nog een keer in de lengte. (de bovenkant er van af)
  • Besmeer met pindakaas en smeer er dun wat sambal op.
  • Leg plakjes banaan er op en daar boven op de uitjes.
  • Leg het brood ongeveer 10 minuten in een op 180 graden voorverwarmde airfryer of 15 minuten in de oven.
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!