Romige kwark met kokos en chocola

Door Jamilla

Dit toetje is een uitkomst als je moeite hebt om je vetten te halen. Doordat je slagroom mengt met volle kwark krijg je een lekker romig/ luchtige kwark.

Mocht je nou niet zo’n goede ontbijter zijn, dan kan je dit eventueel ook als ontbijt nemen. Let er dan wel op dat je de rest van de dag voldoende groenten neemt!

Ik heb volle kwark gebruikt, je kan ook magere kwark, of Griekse yoghurt gebruiken. Net wat je lekker vindt.

Mocht je liever de slagroom weglaten in dit recept, dat kan prima. Kwark met was geraspte kokos en wat chocolade snippers is sowieso al een heerlijke combinatie.

Wat heb je nodig?

  • 3 el kwark
  • 3 el geklopte slagroom
  • 2 el kokos geraspt
  • Pure chocola (klein beetje)
  • Zoetstof

Meng de kwark en opgeklopte slagroom door elkaar. Je ziet dat de kwark nu een stuk luchtiger is. Doe daar 2 eetlepels geraspte kokos door en wat zoetstof naar smaak. Als laatste strooi je er wat chocolade snippers overheen. (Ik heb dit van een reep geschaafd met een dunschiller.)

Eet smakelijk!

Liefs Jamilla

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!