Super snelle makkelijke brownie

Deze brownie is supersnel te maken, weinig afwas en kan niet mislukken.

Om je brownie af te maken, kan je wat lekkere nootjes op de bovenkant doen.

 

Brownie

Ingredienten:

De ingrediënten die ik gebruik voor deze smeuïge verleiding:

  • 150 gram boter of margarine , gesmolten
  • 75 gram bloem
  • 275 gram suiker of witte basterdsuiker
  • 75 gram cacaopoeder
  • 1 scheutje vanille extract
  • 3 eieren

Instructies:

  1. Verwarm je oven op 160 graden. .

  2. Laat de boter smelten in de magnetron +/- 30 seconden en laat beetje afkoelen. Ondertussen weeg je je suiker, cacaopoeder af, ik doe alles in 1 schaal.

  3.  Doe bij deze droge ingrediënten de gesmolten boter en roer dit tot een glad beslag, een paar klontjes zijn niet erg. Doe dan de eieren en de bloem erbij (ik doe weer gewoon alles meteen in mijn mixschaal, ik weeg de bloem ook af meteen boven mijn mengsel).

  4. Mix dit alles goed door.

  5.  Vet een schaal in, ik gebruik een browniebakblik, maar als die niet hebt kan je altijd iets anders gebruiken. Bekleed deze dan met een stukje bakpapier en vul het blik met je mengsel. 

  6. Bak de brownie +/- 25 a 30 minuutjes in de oven op 160 graden. Wanneer klaar is de brownie nog een beetje zacht, maar prik er een satéprikker in en als deze er zo goed als schoon uit komt is je brownie klaar. 

  7. Laat afkoelen en snijd in 16 stukjes. Geniet ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *