Ga terug
–+ servings

Spitskool met Zalm en Spekjes

Dit gerecht is (redelijk) gezond en eenvoudig. Hoewel ik vis en vlees eigenlijk nooit combineer, vind ik dit erg lekker.
No ratings yet
Porties 2 porties

Ingrediënten
  

  • 1 Spitskool
  • 125 gr. Gerookte spekjes
  • 200 gr. Gerookte zalm
  • 4 grote Champignons (optioneel)
  • 1 bekertje Room
  • Peper

Instructies
 

  • Bak de spekjes in een beetje boter, en voeg daarbij de zalm. Snijd ondertussen de spitskool. (en champignons)
  • Wanneer de zalm gaar is, voeg je de champignons en spitskool toe. Bak het totdat alles gaar is.
  • Als laatste voeg je een scheutje room toe. (naar smaak) Laat het nog even doorpruttelen. Maak op smaak met wat peper.
  • Je kan dit met wat rijst, gebakken aardappeltjes of gewoon zo eten. Eet Smakelijk!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!