Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Witte bonen in tomatensaus, maar dan anders
Als ik witte bonen in tomatensaus eet, eet ik dat met aardappels en een stukje vlees. Maar waarom?! Dit recept is 10x lekkerder! Door de creme fraiche ontstaat er een heerlijk zacht en romig gerecht. Daarnaast is dit een fantastisch budget recept.
3.75
van
4
stemmen
Recept afdrukken
Pin recept
Porties
4
porties
Ingrediënten
1x
2x
3x
1
grote pot
Witte bonen in tomatensaus
250
gr.
Gehakt
Runder of gemengd
400
gr.
Rijst
1,5
el
Kerrie
1,5
el
Paprikapoeder
1
tl
Tijm
Gedroogd
1
bekertje
Creme fraiche
1
scheutje
Ketchup
Extra's
Worcestershire
Zout/Peper
Instructies
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
Bak het gehakt rul in de pan. (Bij het rul bakken van gehakt hoef je geen boter toe te voegen door het vocht/vet wat uit het vlees komt)
Wanneer het gehakt (bijna) gaar is voeg je de kerrie en paprikapoeder toe. Bak dit even mee.
Voeg daarna de witte bonen in tomatensaus toe. Verwarm dit geheel op. Voeg daarna de tijm toe
Als laatste doe je de helft van de creme fraiche erbij. Bewaar de andere helft om op de maaltijd te garneren.
Eet Smakelijk!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Let us know
how it was!