Ga terug

Foe yong hai uit de airfryer

No ratings yet

Ingrediƫnten
  

  • 4 Eieren
  • 1/2 Ui
  • 1/2 Winterpeen
  • 1/2 kleine Prei
  • paar Bamboescheuten
  • Zout/Peper

Saus

  • 1/4 Ui
  • 120 ml Water
  • 2 el Ketchup
  • 1 el Sweet chili saus
  • 1 tl Citroensap
  • snufje Suiker
  • klein stukje Geraspte gember
  • Maizena
  • Zonnebloem olie

Instructies
 

Saus

  • Snijd de `1/4 ui voor de saus in fijne stukjes en bak dit in wat olie in een saus pannetje. Na 2 minuten voeg je de ketchup toe.
  • Roer het geheel door en voeg ook het water toe. Ook de chili saus kan er in.
  • Doe ook de gember, citroensap en suiker erbij naar smaak. Breng het aan de kook.
  • Roer de maizena met wat water los en doe dit door de saus, totdat het wat dikker is.
  • Je kan de saus nog even wegzetten.

Ei

  • Snijd alle groenten fijn en meng door de 4 eieren in een kom. Voeg wat zout en peper toe.
  • Giet het mengsel in een ovenschaaltje wat in je airfryer past. Verwarm de airfryer op 180 graden. Bak het ei af op 160 graden in 12-15 minuten. Roer om de zoveel minuten het ei even door.
  • Schep na 15 minuten, als je ei gaar is de saus erover en verwarm dit nog ongeveer 3-5 minuten.
  • Eet smakelijk!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!