Ga terug

Kip Curry Koolhydraatarm

No ratings yet

Ingrediƫnten
  

  • 800 gr Kipfilet
  • 400 gr Gepelde tomaten (Blik)
  • 400 ml Kokosmelk
  • 1 kleine Ui
  • 1 tl Knoflookpoeder
  • 1 tl Kerriepoeder
  • Zout
  • 1 Laurierblad
  • 1 EL Olie

Instructies
 

  • Snijd het uitje fijn en bak deze in de olie bruin. Snijd de kipfilet in dunne reepjes en die samen met de gepelde tomaten er bij.
  • Voeg de kruiden toe en laat de kip verder gaar worden.
  • Voeg ook de Kokosmelk toe en laat het geheel verder inkoken. Dit duurt wel even. Ik heb het ongeveer 60 minuten laten pruttelen. Dan is het resultaat het lekkerst! 
  • Blijf wel af en toe even roeren. Het lijkt niet dikker te worden, maar na enige tijd gebeurt dat pas. 
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!