Ga terug

Koolhydraatarme hachee schotel

3.20 van 5 stemmen

Ingrediƫnten
  

  • 300 gr Gehakt
  • 1 zakje Hacheekruiden
  • 500 gr Bloemkool
  • 1 potje Rode kool +/- 350 gram
  • 1 grote Ui
  • Roomboter

Instructies
 

  • Bak het gehakt rul met een fijngesneden ui en voeg naar smaak de hachee kruiden toe.
  • Kook de bloemkool gaar en prak met wat roomboter tot puree. 
  • Leg de bloemkoolpuree op de bodem van de ovenschaal en daarboven op het hachee gehakt. Dek het gehakt af met de rode kool. 
  • Zet de schotel ongeveer 25 minuten in de oven op 200graden. 
    In de airfryer kan het natuurlijk ook. Houd dan 180 graden aan en ongeveer 15 minuten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!