Aliexpress: 5x de leukste opbergmanden

Door Jamilla

 

Opbergmanden zijn Hot! Je ziet ze overal opduiken, de een nog leuker dan de ander. Deze keer heb ik de 5 leukste opbergmanden voor je bij elkaar gezocht op Aliexpress. Ik had er wel 20 op mijn lijstje staan, maar ik heb er de 5 leukste uitgehaald. Denk er aan dat het verzenden even kan duren, gemiddeld is dit een week of 2. Alle manden worden gratis verzonden.

3,2,1, go! 

Hoe leuk zijn deze 3 manden? Helemaal leuk als setje bij elkaar. De mandje zijn 20x20cm. Dat lijkt klein, maar er kan nog best wat in. Gewoon leuk voor kleine frutsels. Je kan ze ook ophangen naast elkaar. Even haakjes aan de muur maken en je hangt ze zo op. De prijs is €2,38 per mandje. (De prijzen kunnen elke dag variëren)

 

 

Little things

Deze mandjes staan ook hoog op mijn lijstje, ook weer voor de kleine spulletjes. Ik denk dat ik de wit/gouden bij Tess op haar kamer zet voor haarknipjes etc. Ook dit mandje is klein maar fijn. 18x18cm. De prijs is €2,71. (De prijzen kunnen elke dag variëren) 

Keuze genoeg!

Keuze genoeg dacht ik zo. Deze manden zijn 40x50cm. Een stuk groter dan de andere mandjes. En voor €8.78 ook nog eens een hele leuke prijs! Je kan uit maarliefst 18 soorten kiezen.

Grijs, zwart, bruin of beige

Deze manden zijn ook lekker groot. 35x25X40cm. Ideaal om speelgoed of iets anders in op te bergen. En het staat ook nog eens super leuk in je huiskamer. €10,79 betaal je voor deze super leuke mand.

Liever zwart witte opbergmanden?

Vind je zwart/wit mooier? Dan zijn deze manden ook super leuk. De manden zijn 35x45cm groot. Deze mand kost €6.01 Leuk in de slaapkamer, woonkamer, badkamer of speelkamer. Zwart wit kan altijd!

Zo, dat waren heel wat opbergmanden om uit te zoeken. Als je iets wil weten over Aliexpress, het verzenden of over de manden, laat gerust een reactie achter of stuur me een berichtje.

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!