Bye bye 2016, Hello 2017

Door Jamilla

Zo zat ik er precies een jaar geleden bij op 31 december, bijna 37 weken zwanger. Met ons 2en, (eigenlijk 3) hebben we nieuwjaar gevierd op de babykamer.

2016 was voor mij een heel bijzonder jaar, onze kleine meid Tess die op 27 januari geboren is. Dat was wel heel bijzonder want we telden maar liefst 5 generaties. Dat maakte het extra speciaal. De foto met de 5 generaties hebben we heel snel met ons allen genomen, want we wisten dat mijn oma er niet lang meer zou zijn. 3 weken na de geboorte van Tess is mijn oma overleden. Ik ben er van overtuigd dat ze op Tess heeft gewacht.  Ik vind het zo fijn dat ze Tess nog even heeft kunnen zien.

 

Tess is inmiddels 11 maanden, en terwijl ik dit typ staat ze onder de douche met Danny. Last van zo schijnt het; de 11 maanden sprong. Vooral ’s avonds wil mevrouw niet slapen. Ze krijst alles bij elkaar. Flesje wil ze niet, diksap wil ze niet, eigenlijk wil ze niks behalve spelen op haar kamertje. Maar eigenlijk willen we ook weer niet toegeven. Hopelijk valt ze zo na een warme douche lekker in slaap.
We mogen eigenlijk niet klagen, want ze is ontzettend lief en houdt ons vrijwel nooit wakker.( UPDATE ze slaapt!)

En wat vind ik het toch fijn om samen met haar thuis te zijn elke dag. Lekker wandelen, boodschapjes doen, beestjes kijken, samen dansen en zingen. Zo fijn 🙂
Wat wordt ze toch al een grote meid. Het klinkt zo cliché maar de tijd vliegt echt voorbij.

Knutselen in de Keuken – 2016

Ook mijn blog is in 2016 heel wat gegroeid. Zo was ik in 2015 blij als ik in een week 10 bezoekers had gehad. Ik heb heel wat uurtjes in de keuken besteed om van alles uit te proberen. Het resultaat zijn al mijn lekkere recepten hier op mijn blog. Ik heb niet alleen heel veel tijd in de keuken doorgebracht, maar ook achter mijn laptop. Elke keer weer wat veranderd aan mijn blog, heerlijk. En het resultaat mag er zijn. In 2016 heb ik ruim 50.000 nieuwe bezoekers mogen verwelkomen. Wauw, wat ben ik trots!

Ik vind het gewoon bizar dat er zoveel mensen zijn die mijn recepten leuk en lekker genoeg vinden om het ook te maken.

Even wat cijfers op een rijtje:

Het meest bekeken recept : Rijstevlaai met ruim 5.500 views
Het meest gedeelde receptRoomboter Kaasstengels ongeveer 600x

Mijn facebook pagina is gegroeid tot bijna 1600 likes.

Ik hoop in 2017 weer heel veel lekkere recepten te mogen posten. Natuurlijk samen met mijn maatje de airfryer. Wat ben ik daar toch nog steeds ontzettend blij mee. Ik heb al een mooi lijstje klaar liggen met leuke recept ideeën.

Wij gaan morgen genieten van de dag samen met mijn familie. (En het lekkere eten natuurlijk)
Ik wens jou een hele fijne jaarwisseling, en een ontzettend mooi 2017.

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!