Campino snoepjes | Ken jij ze nog?

Door Jamilla
campino snoepjes

Ken jij deze heerlijke Campino snoepjes van vroeger nog? Ze zijn terug van weggeweest en je kan ze nu online kopen!

Het kan niet anders dan dat jij deze snoepjes herkent of vroeger wel eens gegeten hebt. De gladde rood/witte snoepjes, waar je mee moest oppassen voordat ze achter in je keel schoten. Maar lekker dat ze waren., ik kon me er makkelijk misselijk aan (vr)eten.

Aardbei – yoghurt snoepjes

De snoepjes van vroeger!

Vruchten snoepjes gecombineerd met de frisse smaak van echte yoghurt met een heerlijke smaak van zongerijpt fruit!

Ik ken van vroeger alleen de aarbeien variant, maar er is blijkbaar ook een gemixte zak te verkrijgen met aarbei, Kers én perzik! Ze zijn allemaal lekker! (Veel te lekker) Het brengt me echt weer even terug naar vroeger. (ik ben ‘pas’ 30)

Shop hier:
Aardbei

CandyOnline heeft op dit moment niet de ‘echte’ Campino snoepjes, maar ‘Cremo’ deze zijn qua smaak identiek.

De echte campino snoepjes

De échte snoepjes werden en worden gemaakt door Storck. Er zijn wel wat namaak varianten op de markt geweest, maar deze smaakten niet zoals de echte Campino snoepjes smaakten. Op dit moment kan je deze snoepjes alleen kopen bij CandyOnline. (Import product uit Canada)

Ik heb ze inmiddels allemaal geproefd maar mijn favoriet blijft aardbei, gevolgd door perzik en als laatste kers.

Kan jij je deze snoepjes nog herinneren? Ik hoop dat ik je met deze blogpost ontzettend blij heb gemaakt, zodat we straks weer allemaal op deze snoepjes aan het sabbelen zijn 😉

Ps; Laat even een reactie hieronder achter als ik je dag heb gemaakt ❤

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!