Ik moet hier toch wel een beetje om lachen. Paastei. In plaats van pastei, heb ik een heerlijke paastei gemaakt met jawel, een paasei en marshmallow.
Vorig jaar had ik de past’ei’ pasteitje gevuld met ei. 

Ik heb het gemaakt met mini pastei bakjes, anders krijg je zo’n grote, dat lijkt me net iets te veel.
Deze creatie komt uit de airfryer, maar de oven kan natuurlijk ook.

Je moet wel even de paaseitjes wat kleiner maken, want heel passen ze er net wel niet niet in. Daardoor blijft de marshmallow niet goed zitten en vliegt dan in de rondte.

 

 

 

Print

Paastei met chocola

Ingredienten:

  • 1 bakje mini pastei bakjes (12 stuks)
  • 6 paaseitjes naar keuze
  • 6 Marshmallows

Instructies:

  1. Verwarm de airfryer voor op 150 graden.

  2. Snijd de paaseitjes wat kleiner zodat ze in het pastei bakje kunnen. Doe het bakje niet helemaal tot de rand vol, want dan blijft je marshmallow niet zitten tijdens het bakken.

  3. Snijd de marshmallow in 2 of nog kleiner, dat ligt er aan hoe groot ze zijn. En druk deze in het bakje boven op de chocola.

  4. Bak de Paasteitjes op 5 minuten op 150 graden in de airfryer

  5. OVEN: Bak de Paasteitjes 12 minuten op 180 graden 

(Visited 4 times, 1 visits today)