2,K
Gebakken champignons, natuurlijk met knoflook. Maar deze keer heb ik de champignons in de wokolie van conimex gebakken. Dat geeft een extra lekkere smaak aan de champignons.
Mocht je niet van knoflook houden, dan kan je dat ook weg laten. De wokolie geeft al een heerlijke smaak af.
Dit gerecht is lekker als bijgerecht of als hapje.

Gebakken champignons
PinIngrediënten
- 250 gram champignons
- Conimex wokolie
- 2 teentjes knoflook of knoflookpoeder
- peper en zout
Instructies
- Verwarm in een wokpan de olie, er mag best een laag olie in de pan. Snijd de knoflook fijn en bak deze kort.
- Bak daarna de champignons enkele minuten mee en voeg naar smaak zout en peper toe.
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!
Volg me @knutselenindekeuken
Facebook Reacties