Ik zoek jou!

Door Jamilla

Vind jij het leuk om producten te testen? Dan ben ik opzoek naar jou.

Voor de nieuwe categorie ‘wij testen’ gaan we verschillende producten testen. Dit kunnen producten uit de supermarkt zijn, handige keukenhulpjes, beauty producten of producten voor kinderen. Ik zal zorgvuldig de artikelen uitzoeken.

De producten krijg je gratis thuisgestuurd. Het enige wat jij nu even moet doen, is aanmelden. Wanneer ik een leuk product heb, zal je een mailtje van me krijgen met de vraag of je dat product wil testen.

Wat moet jij doen?
Wanneer je het product hebt ontvangen, maak je foto’s, ga je het product gebruiken in bijv. een recept naar keuze. Vertel je ons wat je van het product vind etc. Meer info, zal je in de mail toegestuurd krijgen. Het is absoluut geen dagtaak!

Alle meningen en recepten zal ik verwerken en op mijn blog zetten.

Aanmelden:

Aanmelden kan via de mail (info@knutselenindekeuken.nl) of via het contact formulier recht op de pagina. Vertel even kort wat over jezelf en welke categorie jij graag wil testen. Heb je nog vragen? Dan kan je altijd naar me mailen.

flower doodles

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!