Knutselen met muurvuller action | Decoratie hart

Door Jamilla
muurvuller

De muurvuller stond al weer een tijdje ongebruikt in de kast! Tijd om iets nieuws te maken. Ik heb een decoratie hart gemaakt. Leuk voor in een herfst mand of schaal. De grootte bepaal je helemaal zelf, je maakt het hart namelijk van oudekranten of een oud tijdschrift. Dat druk je fijn en tape je in, in de juiste vorm. Dan kan het smeren met de muurvuller beginnen.

Zorg wel dat je zorgt dat je wat onder het geknoei legt 😉 Als is het maar een oud tijdschrift. Dat scheelt schoonmaken!

Wat de muurvuller nu precies kost bij de action durf ik niet zeker te zeggen, maar ik gok zo’n €4 a €5 per emmer. (1 kilo) Natuurlijk kan je het ook bij andere winkels of bouwmarkten kopen.

Ps; heb je ook deze muurvuller knutsels gezien?

Wat heb je nodig?

  • muurvuller
  • oude kranten of tijdschrift
  • plastic zakje (van die dunne doorzichtige prullenbakzakjes)
  • tape
  • schuursponsje

Maak van het oude papier propjes. Ik heb er 3 gebruikt voor een hart geloof ik. Daarna doe je ze in het plastic zakje. Zo houdt je het wat makkelijker bij elkaar.

Tape het in de juiste vorm. onderaan strak ( punt van het hartje) en boven aan zorg je voor de 2 rondingen van het hart. Dat ziet er ongeveer zo uit dus:

Nu kan je aan de slag! Doe wat muurvuller op het schuursponsje en breng dit aan op het hart. Het makkelijkst is als je de voorkant en de zijkanten insmeert en dan even laat drogen. Nadat je het hebt laten drogen en het hard is geworden, kan je nu ook de achterkant doen.

** Ik heb mijn hart wit gelaten, maar je kan het hart natuurlijk altijd nog verven of bewerken. 

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!