2,2K
Heerlijk als ontbijt of lunch. Het is een flink bord vol, maar een prima start van de dag.
![](https://i0.wp.com/www.knutselenindekeuken.nl/wp-content/uploads/2017/03/wp-1488796938781.jpeg?fit=200%2C113&ssl=1)
Ingrediënten
- 2 Eieren
- 150 gr Spitskool
- 50 ml Slagroom ongeklopt
- 1 plak kaas (35gr)
- 2 plakjes Ontbijtspek (30gr)
- Zout/peper
- boter/olie
Instructies
- Snijd de spitskool in kleine reepjes en bak met wat boter/olie gaar. Voeg eventueel naar smaak wat peper & zout toe.
- Roer de eieren los met de room. Leg de plakjes spek in de pan en giet de eieren er over heen.
- Laat het ei stollen en leg aan 1 zijde de kaas er op. Laat het ei verder garen en de kaas smelten.
- Sla het ei dubbel zodra deze gaar is.
- Leg de omelet op je bord en doe de spitskool erbij of er naast. Eet smakeijk.
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!
Volg me @knutselenindekeuken
Facebook Reacties