Koolhydraatarm ei met spitskool
Heerlijk als ontbijt of lunch. Het is een flink bord vol, maar een prima start van de dag.
Print

Spitskool met ei
Koolhydraten: 5.9
Vetten: 57.4gr
Eiwitten: 44.7
Ingredienten:
- 2 Eieren
- 150 gr Spitskool
- 50 ml Slagroom ongeklopt
- 1 plak kaas (35gr)
- 2 plakjes Ontbijtspek (30gr)
- Zout/peper
- boter/olie
Instructies:
-
Snijd de spitskool in kleine reepjes en bak met wat boter/olie gaar. Voeg eventueel naar smaak wat peper & zout toe.
-
Roer de eieren los met de room. Leg de plakjes spek in de pan en giet de eieren er over heen.
-
Laat het ei stollen en leg aan 1 zijde de kaas er op. Laat het ei verder garen en de kaas smelten.
-
Sla het ei dubbel zodra deze gaar is.
-
Leg de omelet op je bord en doe de spitskool erbij of er naast. Eet smakeijk.
(Visited 116 times, 1 visits today)