Meergranen broodje met rosbief en wasabi mayo

Door Jamilla

Nadat we vanochtend terug naar het vakantiepark zijn gereden (Ja we waren al thuis) om de laptop en een oplader op te halen die we vergeten waren na die ontzettend leuke week op het Roompot park de Schaapskooi in Epe, hebben we een lekker  meergranen broodje met rosbief gegeten. (Zie hier ons vakantie verhaal)

Eigenlijk heel simpel, er komt weinig spectaculairs aan te pas. Hou je niet zo van wasabi? Dan kan je ook pesto gebruiken in plaats van wasabi. Ik heb het afgemaakt met een noten mix, maar dit kan je ook achterwege laten. Danny die heeft het niet zo op nootjes op zijn brood en zat op me te mopperen.

Hoe maak je dit lekkere broodje met rosbief?

Broodje met rosbief

Pin Rate

Ingrediënten

  • 2 Afbak broodjes
  • Rosbief
  • Wat plakjes komkommer
  • Mayonaise
  • Wasabi OF pesto
  • gemengde sla
  • Eventueel wat nootjes

Instructies

  • Bak de broodjes af in je oven of airfryer.  (In de airfryer heb ik het broodje op 180 graden en 4 minuten af gebakken) Voor de oven zie verpakking van je broodjes. 
  • Meng de mayonaise met een klein beetje wasabi en proef ook even of het niet te heet is. Anders voeg je nog wat mayonaise toe. 
  • Snijd de broodjes open en smeer op 1 helft de wasabi mayonaise. Leg daarop de rosief en wat sla.
  • Snijd de komkommer in dunne plakjes en leg die op de rosbief en sla. Je kan nog wat wasabi mayo er over gieten en dan wat nootjes. 
  • Eet smakelijk! 
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!

 

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!