Deze heerlijke zoete notenkoekjes uit de airfryer zijn een absolute aanrader! Als je hier eenmaal aan begint, dan stop je niet meer!

Uit dit recept haal je met gemak 12 notenkoekjes. En natuurlijk kunnen ze ook in de oven, maar de precieze tijden heb ik helaas nog niet voor je.

Print

Notenkoek uit de airfryer

Aantal: 12 stuks

Ingredienten:

  • 150 gram Donkere basterdsuiker
  • 150 gram Zelfrijzend bakmeel
  • 100 gram Roomboter
  • 70 gram Walnoten
  • 70 gram Rozijnen
  • 1 zakje Vanille suiker
  • 1 ei

Instructies:

  1. Kook wat water en zorg dat de rozijnen 5 minuten kunnen wellen. Giet het water tot net iets boven de rozijnen. Giet het water na 5 minuten af.

  2. Smelt de boter (in de magnetron) en voeg hier de basterdsuiker, ei, bakmeel, vanille suiker, walnoten en gewelde rozijnen aan toe. Roer dit goed door.

  3. Verwarm de airfryer voor op 150 graden.

  4. Vul de cakevormpjes, ik gebruikte 2 vormpjes per notenkoek zodat het net iets steviger is.

  5. Bak de notenkoekjes af in ongeveer 25 minuten (Philips XL airfryer)

(Visited 519 times, 1 visits today)