Lieve mede Knutselaars,

Dit ben ik : Jamilla, 27jr en woon samen met Danny en onze dochter Tess in Amersfoort. Ohja en kat Stip!

Knutselen in de Keuken is een Blog waar ik mijn keukencreaties en andere knutselcreaties laat zien. Ik ben dol op koken, knutselen, shoppen, bloggen en Aliexpress! Mijn inspiratiebron is voornamelijk Pinterest, I Love it!

Waarom deze 5 niet combineren in een blog? Juist, dat is Knutselen in de Keuken. Niet alleen het schrijven van de recepten of het schrijven over (bijna) alles wat ik mee maak, maar ook het maken en indelen van mijn blog hoort daarbij. Vanaf het begin heb ik alles zelf gedaan, daarom ben ik extra trots!

Onder het kopje ‘Recepten’ vind je al mijn keuken creaties, je zal zien dat koken niet ingewikkeld en al helemaal niet duur hoeft te zijn. Ik probeer de producten zoveel mogelijk bij de supermarkt te halen en het liefst zo goedkoop mogelijk! (Of met % stickertjes).

Dat laatse puntje brengt me gelijk bij het volgende;’Cashbacks‘. Wist je dat je via diverse Apps of sites cashback acties kan vinden waar je vaak het hele aankoopbedrag van terug krijgt? Dat is pas leuk boodschappen doen! Mocht ik leuke cashbacks tegen komen, dan kan je ze natuurlijk terug vinden in mijn blog.

Ben ik niet in de keuken te vinden? Dan vind je me op Aliexpress. Meerdere pakketjes per week glippen door onze brievenbus. Keukenspullen, Knutselspullen, Sieraden, Kralen, Baby accessoires, Opladers, etc. etc. Benieuwd naar mijn ervaringen met Aliexpress? Volg dan regelmatig mijn blog, Ik zal de producten die in binnenkrijg aan jullie laten zien.

(Visited 216 times, 1 visits today)