Over Knutselen in de Keuken

Door Jamilla

Dit ben ik : Jamilla, 30jr en woon samen met Danny en onze kindjes Tess (2016) & Yari (2019) in Amersfoort. Ohja en onze katten Stip & Elfie. 

Ik eet het liefst sushi, dit maak ik vaak zelf. Maar ook met uiteten of sushi bestellen kan je me erg blij maken.
Ik heb een gruwelijke hekel aan tomaten, ik lust dat echt niet! Hoewel ik tomatensoep en saus wel lust. Je zal dan ook weinig recepten vinden met rauwe tomaat.

Ik dans graag, vroeger heb ik op wedstrijdniveau gedanst. (Stijldansen) Nu doe ik alleen nog zumba, wat ik ook echt geweldig vind! Naast dansen ben ik natuurlijk dol op koken en bakken, maar nog liever eet ik het op.  Ik probeer mijn recepten redelijk eenvoudig mogelijk te houden, zonder gekke ingrediënten. Mijn recepten zijn vaak goed te combineren met kleine eters aan tafel.
Vaak zijn mijn recepten koolhydraatarm, soms uit de airfryer en vaak zonder pakjes en zakjes.

Knutselen in de keuken bestaat 4 jaar, in 2016 ben ik begonnen met bloggen. Inmiddels weten iedere maand ruim 30.000 bezoeker Knutselen in de keuken te vinden. Trots!

Naast het maken van recepten, kan je me ook vaak vinden op Aliexpress. Heerlijk vind ik dat/ Ik deel regelmatig leuke aankopen. Daarnaast schrijf ik ook wel eens een review, leuke DIY of iets anders wat op mijn pad komt.

Facebook Reacties
error: Content is protected !!