IMG_20160314_113609

Pastei met ei, past-ei voor de pasen!

 

Wat doe je in een pastei bakje? Juist! Ragout.. Maar nu even niet! Wij doen er een heerlijk roer eitje in. Dit is een perfect recept voor de pasen. Een past-ei!

 

Ingredienten:

3 eieren

2 plakjes kaas in stukjes

2 plakjes ham in stukjes of reepjes

1/2 uitje fijn gesneden

Scheutje melk

2 pastei bakjes

Bakboter

(Evt. Smokey Bbq saus)

(Evt. Peterselie als garnering)

 

Bereiding:

 

Verwarm de oven voor, voor de pasteibakjes. Doendeze volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven.

 

Smelt de boter in de pan en bak het

Fijn gesneden uitje kort.

Roer in een kom de eieren met de melk los en voeg de ham en kaas toe.

Doe het eiermengsel in de pan bij het uitje en laat het al roeren stollen. Zorg ervoor dat je roerei niet te droog wordt, door het te lang te bakken.

 

Je kan het ei deels in het bakje doen en deels ernaast. Maak het af met wat peterselie over het bord en een kloddertje smokey bbq saus.

 

(Visited 8 times, 1 visits today)