Krokante Kokos toast

Door Jamilla

Kokos toastWat heb ik van dit recept gesmuld! Ik heb het ietsjes aangepast, want ik vond het erg zoet. Als ik iets zoet vind, dat is het meestal ook wel mierzoet! Je kan zelfs nog minder suiker toevoegen (50gram ipv 75) .

Je smeert het mengsel gewoon op de boterham en het kan zo de oven of de airfryer in. (Airfryer is het binnen 4-5 minuten klaar!)

Ik zou zeggen; Hup aan de slag! Ik ben helemaal gek op dit recept, Nu al!

Krokante Kokos toast

Pin Rate

Ingrediënten

  • 55 gr Roomboter (gesmolten)
  • 75 gr Suiker (of 50 gram)
  • 1 tl Vanille Aroma
  • 40 gr Kokos geraspt
  • 1/2 geklopt ei
  • 6 boterhammen

Instructies

  • Meng de gesmolten roomboter, suiker, vanille, kokos en het halve ei door elkaar tot een dikke massa.
  • Leg je boterham in de airfryer in het mandje, of op een bakplaat voor in de oven en besmeer met het mengsel. Dat hoeft echt niet te dik.
  • Bak het broodje nu op 180 graden in de voorverwarmde airfryer in 4-5 minuten krokant. Of in de voorverwarmde oven op 200 graden in ongeveer 12 minuten krokant.
  • EXTRA: Lekker met wat schijfjes banaan erop. (na het bakken erop doen) Of wat chocolade.
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!