Shoplog: Aliexpress Rieten Tas

Door Jamilla

Ja hoor, het is weer zover. De postbezorger met een pakketje. Ik zie meteen;’Dat moet wel van Aliexpress zijn’. In een dunne plastic zak met bubbelfolie.

Ik scheur de zak open en zie mijn rietentassen. 3 stuks. Roze, lila en beige. Ze zijn opgevouwen, jammer. ik ben een beetje teleurgesteld. Maar toch vind ik ze leuk.  Na 1 dag gebruik zijn de kreukels eruit! YES!

Tas AliexpressKwaliteit

Het is een dunne tas, met een rits en een extra binnen zakje. Dat is fijn, want zo kan je de tas mooi dichtritsen. De kwaliteit vind ik op zich nog best oke. En dat voor €3,20! 
De tas is 50 cm breed aan de bovenkant, aan de onderkant 40 cm en de hoogte excl. handvat is 32. Dat is nog redelijk groot. Je kan er best wat in meenemen. Het hengsel is ook lekker lang, je kan hem makkelijk om je schouder hangen. Ideaal voor een dagje strand.

Wil jij ook deze tas bestellen? Dat kan via hier –> Bestel hier

Betalen kan je via Ideal en verzending duurt ongeveer 2 weken, soms heb je het al in huis met een week. Mocht je je product niet ontvangen, dan kan je binnen 40 of 60 dagen een dispute openen. Dan krijg je je geld volledig terug. (De verkoper krijg het geld pas na 40 of 60 dagen of wanneer jij het product ontvangen hebt en bevestigd in je account)

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!