Tijd voor cake! Duncan Hines it is!

Door Jamilla

Ha!

Heb ik je interesse? Mooi! Ik zag wel dat je “cake”!

Ik heb namelijk zoiets leuks gedaan! Ik heb namelijk een bakmix en frosting getest voor https://www.candyonline.nl/ .

De combinatie van de cake en de frosting mocht ik zelf kiezen. Beide waren van Duncan Hines. Ik koos voor de Classic White bakmix en de Dark Chocolate Fudge Frosting. Ik moet eerlijk bekennen dat het voor mij heel lang geleden was dat ik cake uit een pakje heb gebakken, maar het was wel een keer leuk (en lekker .. sst).

Goed. Ik hoefde weinig aan de mix toe te voegen. Alleen wat water, plantaardige olie en 3 grote eiwitten. Super makkelijk! Ja, boter om de bakvorm wat in te vetten. Goed te doen! Even mixen, bakken, af laten koelen, smeren en wat decoreren. De snoepjes kreeg ik samen met wat andere lekkernijen toegestuurd in hetzelfde pakket toegestuurd. Ik heb ze er maar voor de gezelligheid overheen gestrooid, haha!

Hoe dat er ongeveer uit zag zie je hier:

 

 

 

 

 

 

Het beslag

 

   Uit de oven..

  Eenmaal afgekoeld heb ik de cake gevuld en afgesmeerd met de frosting

  Wat gezellige snoepjes er over heen 🙂

 En gelukt!

Kortom.. binnen een uur heb je een heerlijke taart. Op de foto’s ziet het er wat klein uit. De werkelijkheid was een taart van ongeveer 30 bij 20!

Voor de mensen die ook aan de slag willen.

De bakmix kan je hier vinden: https://www.candyonline.nl/Duncan-Hines-Classic-White-432-Gram

De frosting kan je hier vinden: https://www.candyonline.nl/Duncan-Hines-Dark-Chocolate-Fudge-Frosting-454-Gram

Ik kan al wel verklappen dat we nog veel meer van deze producten gaan laten zien!

 

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!