Go Back
Afdrukken

Varkenshaas flappen

Ingrediƫnten

  • 4 plakjes Bladerdeeg
  • 250 gr. varkenshaas
  • 2 el Heks'nkaas tomaat-basilicum
  • 1 ei
  • 1/4 mozzarella

Instructies

  • Laat het bladerdeeg ontdooien.
  • Snijd de varkenshaas en mozzarella in kleine stukjes en meng het met de Heks'nkaas. 
  • Verdeel de varkenshaas over de 4 plakken bladerdeeg en vouw dicht. Ik maak altijd driehoekjes, maar je kan het ook anders vouwen.
  • Verwarm de airfryer op 170 graden of verwarm de oven voor op 200 graden.

  • Klop het ei los en smeer dit met een kwastje op de bovenkant van de flappen
  • Bak de flappen in de airfryer in 10-12 minuten gaar.
    Bak de flappen in de oven in 20-25 minuten op 200 graden gaar.