Print

Varkenshaas flappen

Ingredienten:

  • 4 plakjes Bladerdeeg
  • 250 gr. varkenshaas
  • 2 el Heks'nkaas tomaat-basilicum
  • 1 ei
  • 1/4 mozzarella

Instructies:

  1. Laat het bladerdeeg ontdooien.

  2. Snijd de varkenshaas en mozzarella in kleine stukjes en meng het met de Heks'nkaas. 

  3. Verdeel de varkenshaas over de 4 plakken bladerdeeg en vouw dicht. Ik maak altijd driehoekjes, maar je kan het ook anders vouwen.

  4. Verwarm de airfryer op 170 graden of verwarm de oven voor op 200 graden.

  5. Klop het ei los en smeer dit met een kwastje op de bovenkant van de flappen

  6. Bak de flappen in de airfryer in 10-12 minuten gaar.
    Bak de flappen in de oven in 20-25 minuten op 200 graden gaar.