Print

Gevulde pasta schelpen

Ingredienten:

  • 400 gr Kip
  • 250 gr Broccoli
  • 250 gr Grote pasta schelpen
  • 1 potje Verse pasta saus 225gr
  • Parmezaanse kaas

Instructies:

  1. Kook de pasta schelpen net beetgaar, giet af en laat afkoelen.

  2. Kook vast de kip totdat deze gaar is. Daarna kan je deze met 2 vorken uit elkaar trekken of fijnsnijden. 

  3. Kook ook de broccoli en stamp deze fijn.

  4. ** Gebruik je een oven? Verwarm die vast voor op 200 graden **

  5. Doe de kip bij de broccoli en 3/4 van de pasta saus. Roer het goed door zodat je het straks makkelijk in de schelp kan doen.

  6. Vul 1 voor 1 de schelpen met het mengsel en leg ze in de ovenschaal. Heb je de onderste laag vol? Strooi wat Parmezaanse kaas er op. Ga door tot je alle schelpen hebt gehad. 

  7. Giet het laatste beetje saus oven de schelpen heen en doe daar ook nog wat kaas overheen. 

  8. ** Verwarm de airfryer voor op 180 graden **

  9. Bak de schotel af in de oven in ongeveer 20-25 minuten
    Bak de schotel af in de arifryer in ongeveer 10-12 minuten