Ga terug

Gevulde pasta schelpen

No ratings yet

Ingrediƫnten
  

  • 400 gr Kip
  • 250 gr Broccoli
  • 250 gr Grote pasta schelpen
  • 1 potje Verse pasta saus 225gr
  • Parmezaanse kaas

Instructies
 

  • Kook de pasta schelpen net beetgaar, giet af en laat afkoelen.
  • Kook vast de kip totdat deze gaar is. Daarna kan je deze met 2 vorken uit elkaar trekken of fijnsnijden. 
  • Kook ook de broccoli en stamp deze fijn.
  • ** Gebruik je een oven? Verwarm die vast voor op 200 graden **
  • Doe de kip bij de broccoli en 3/4 van de pasta saus. Roer het goed door zodat je het straks makkelijk in de schelp kan doen.
  • Vul 1 voor 1 de schelpen met het mengsel en leg ze in de ovenschaal. Heb je de onderste laag vol? Strooi wat Parmezaanse kaas er op. Ga door tot je alle schelpen hebt gehad. 
  • Giet het laatste beetje saus oven de schelpen heen en doe daar ook nog wat kaas overheen. 
  • ** Verwarm de airfryer voor op 180 graden **
  • Bak de schotel af in de oven in ongeveer 20-25 minuten
    Bak de schotel af in de arifryer in ongeveer 10-12 minuten
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!