Ga terug

Brownies Green sugar

No ratings yet

Ingrediƫnten
  

  • 200 gr Green Sugar
  • 115 gr Roomboter
  • 100 gr Bloem
  • 60 gr Pure chocola
  • 17 gr Cacaopoeder
  • 2 Eieren
  • 1 mp Zout
  • Olie/roomboter voor het invetten van je bakvorm

Aardbeiensaus

  • 150 gr Aardbeien (vers of diepvries)
  • 2 el Green sugar
  • 1 scheutje Water

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden. 
    Gebruik je een airfryer? Verwarm dan op 160 graden. (Dit kan je iets later doen)
  • Smelt langzaam de boter met de chocolade in een pannetje. Laat dit daarna wat afkoelen.
  • Roer de suiker met de eieren en doe dit door de boter/chocolade mengsel.
  • Ook de bloem, cacaopoeder en het zout mogen er door. 
  • Vet de bakvorm in en giet het mengsel er in.
  • Bak de Brownie af in de oven in ongeveer 25-30 minuten. 
    Bak de brownie af in de airfryer in ongeveer 15-20 minuten af. 
    De baktijd hangt ook af van de grootte van je bakvorm. 

Aardbeiensaus

  • Doe de aardbeien met een scheutje water in een pannetje en laat dit gaar koken. 
  • Voeg 2 eetlepels Green sugar er aan toe en prak de aardbeien met een stamppotstamper. (Of een vork).
  • In de saus mag je best wat grove stukjes aardbei zien, dat is helemaal niet erg. 
  • Laat de saus verder inkoken en laat volledig afkoelen voor het serveren.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!