Print

Bounty monchou taartje

Ingredienten:

Bodem

  • 80 gr Jodekoeken of andere koeken
  • 30 gr Boter

Vulling:

  • 200 gr Monchou uit folie
  • 30 gr Poedersuiker
  • 60 gr Bountyspread
  • 50 ml Ongeklopte slagroom
  • 1 scheutje Vanille Aroma
  • 1,5 Bounty (3 kleintjes)

Topping:

  • Geraspte kokos
  • Gesmolten chocolade

Instructies:

  1. Smelt de boter en maal de koeken fijn. Mix dit samen en leg dit op de bodem van je bakvorm. Druk met de bolle kant van de lepel aan en zet dit weg in de koelkast.

  2. Mix de monchou, poedersuiker, bountyspread en de vanille aroma door elkaar tot het goed gemixt is. Voeg langzaam de slagroom toe en mix dit op de laagste stand door. Blijf mixen totdat het redelijk stijf is. 

  3. Snijd 1 bounty ( of 2 kleintjes) fijn en roer deze door het monchou mengsel.

  4. Schep het mengsel in de vorm en zet het daarna weer in de koelkast zodat het verder kan opstijven. 

    *Heb je een airfryer? Zet voor gebruik je monchou taartje 10 minuutjes in de airfryer. Voor het echte airfryer gevoel.

  5. Smelt voor het opdienen de chocola en giet dit over je taartje. Als je het lekker vindt, kan je ook wat geraspte kokos strooien. Je kan er ook nog het stukje overgebleven bounty over verkruimelen