Verhit wat olijfolie in de pan en bak hier de plakjes knoflook goudbruin in. Voeg hier vervolgens de stukken rundvlees aan toe en bak dit in circa 5 minuten rondom bruin. Dit deed ik op middelhoog vuur.
Zet het vuur lager en voeg de tomatenpuree/ketchup toe. Roer het geheel goed door elkaar en voeg vervolgens het kruidenmengsel er door tot het geheel een mooie egale kleur heeft.
Voeg vervolgens de bouillon toe en roer alles weer goed door elkaar. Breng het geheel aan de kook en doe vervolgens het deksel schuin op de pan en zet de pan op een laag pitje.
Na een uur is het tijd om de kikkererwten en de tuinbonen toe te voegen. Blijf het geheel wel zo nu en dan doorroeren en voeg wat water toe als de massa te droog wordt. Plaats het deksel wederom schuin op de pan.
Laat het geheel nog ongeveer een uur tot anderhalf sudderen. Op dat moment moet het vlees lekker zacht zijn en de bonen/erwten ook. Indien nodig kun je nu nog wat extra kruiden toevoegen. Dit geheel naar smaak uiteraard :)