Ga terug

De lekkerste satéstokjes

No ratings yet

Ingrediënten
  

  • 1 zakje Conimex marinade saté
  • 500 gram Hamlappen
  • 3 el Zonnebloem olie
  • 1 el Water
  • 1 el Ketjap
  • Satestokjes

Instructies
 

  • Zet de satestokjes even onder water totdat je gaat rijgen.
  • Maak de marinade zoals het aangegeven staat op de verpakking met de olie, water en ketjap.
  • Snijd de hamlappen in niet al te kleine vierkantjes, zodat je ze straks makkelijk kan rijgen.
  • Meng de hamlappen met de marinade en laat dit minimaal een half uurtje staan. en rijg daarna de stokjes. Zorg er voor dat je 'platte'stokjes krijgt zodat ze mooi en tegelijk garen.
  • Klaar! Nu kunnen ze op de BBQ, eet smakelijk! 
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!