Ga terug

Chocolade oopsies

5 van 1 stem

Ingrediƫnten
  

  • 3 eieren
  • 100 gr roomkaas
  • 50 gr roomkaas
  • 3 gr cacao poeder
  • vloeibare zoetstof Kruidvat

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 150 graden
  • Scheid de eieren in 2 kommen en klop de eiwitten in een vetvrije kom stijf.
  • Mix de eigelen met de 100 gram roomkaas in de andere kom.
  • In een derde kom meng je de 50 gram roomkaas met de cacaopoeder en een scheutje zoetstof. Dit zet je nog even weg,
  • Spatel het eiwit met de eigelen voorzichtig door elkaar en schep dit met een lepel op je bakplaat. Schep met 2 kleine lepeltjes in het midden een schepje chocolade roomkaas. 
  • Bak de oopsies ongeveer 20 minuten op 150 graden.
  • Airfryer: Bak de oopsies in een voorverwarmde airfryer op 150 graden in ongeveer 10-12 minuten gaar. 
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!