Ga terug

No ratings yet

Ingrediƫnten
  

  • 225 gram volkoren meel
  • 6 theelepels koekkruiden
  • 3 theelepels bakpoeder
  • 1 geprakte banaan
  • 3 dl melk
  • 100 gram gehakte noten
  • 40 gram rozijnen
  • een scheutje citroensap
  • optioneel wat Dark Chocolate Fudge Frosting van Duncan Hines

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 a 180 graden
  • Prak de banaan en meng deze met wat citroensap
  • Meng het meel met de bakpoeder, de koekkruiden en voeg hier de melk aan toe tot het een mooi deeg is.
  • Roer vervolgens de banaan, de noten en de rozijnen door het deegmengsel heen
  • Vet een royale bakvorm in
  • Stort het mengels in de vorm en strijk de bovenkant glad
  • Ik heb als laatste met een vork wat Dark Chocolate Fudge Frosting over de bovenkant "gesmeerd", omdat ik het potje nog had staan en dit me een lekkere toevoeging leek. 
  • Bak de cake gaar in ongeveer een uur.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!