Ga terug

No ratings yet

Ingrediënten
  

  • 2 el olijfolie
  • 1 teentjes knoflook of knoflookpoeder
  • 300 gram scharrelkipfilet reepjes
  • 3 el milde curry pasta Patak's
  • 300 gram geschrapte worteltjes
  • 400 gram gesneden prei
  • 480 ml basis groentesaus wortel-paprika AH
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 naanbroden
  • klein scheutje crème fraiche light
  • Griekse yoghurt

Instructies
 

  • De oven voorverwarmen op 200 graden.
  • De olie verwarmen in een hapjespan en de kipfilet, knoflook en curry pasta aanbakken op hoog vuur, ongeveer 3 min.
  • De worteltjes in reepjes snijden en samen met de gesneden prei, groentesaus en kokosmelk meekoken en met de deksel op de pan ongeveer 8 min.laten stoven.
  • Evt.peper en zout naar smaak toevoegen en op het laatst een scheutje crème fraiche toevoegen zodat de saus iets dikker wordt.
  • Ondertussen het naanbrood in de oven verwarmd ( zie verpakking voor tijd ) .
  • Schep de curry in een bowl, doe hier een beetje Griekse yoghurt bovenop en serveer het naanbrood hierbij.
  • Binnen 15 minuten heb je een heerlijk hoofdgerecht klaar.
  • Eet smakelijk !
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!