Ga terug

Luchtige kaaspops | low carb | gepofte kaas

No ratings yet

Ingrediƫnten
  

  • 5 plakken kaas
  • Keukenpapier
  • evt. paprika poeder
  • Een hele hoop geduld

Instructies
 

  • Snijd de plakjes kaas in kleine vierkantjes. En leg deze op een bord onder een keukenpapiertje. Laat dit 48 uur staan. 
  • *Heb je een voedseldroger? Droog de kaas van 10 uur op 40 graden of tot ze hard/leerachtig zijn.
  • Na 48 uur moet de kaas hard/leerachtig zijn. 
  • Verwarm de oven voor op 220 graden. En leg de kaas stukjes op een bakplaat/bakpapier en schuif ze in de oven. Blijf er bij, want na 3 minuten zijn ze al goed! Laat ze niet te lang zitten, dan worden ze bitter.
  • Wanneer je een airfryer gebruikt, 180 graden en 2a3 minuutjes denk ik . Wel met spatscherm! 
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!