Ga terug

Italiaanse kruidendip

No ratings yet

Ingrediƫnten
  

  • 1 potje kappertjes (100gram)
  • 50 gram parmezaanse kaas geraspt (parrano rasp, AH)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 el oregano
  • 1/2 el tijm
  • 1 klein takje verse rozemarijn
  • olijfolie

Instructies
 

  • Haal de blaadjes van de rozemarijn van het steeltje en doe dit in de keukenmachine samen met alles andere ingrediĆ«nten.  (een klein scheutje olijfolie) Mix dit tot een mengsel, dit hoeft niet helemaal fijn gemalen te zijn. Ik krijg de rozemarijn blaadjes nooit helemaal klein gemalen. 
  • Voeg naar smaak meer olijfolie toe als je dit wenst. 
  • TIP: Je kan het potje van de kappertjes uitspoelen en de dip daar in bewaren. (niet alles past daarin, je zal de rest moeten opsmikkelen)
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!