Ga terug
–+ servings

Notenkoek uit de airfryer

No ratings yet
Porties 12 stuks

Ingrediënten
  

  • 150 gram Donkere basterdsuiker
  • 150 gram Zelfrijzend bakmeel
  • 100 gram Roomboter
  • 70 gram Walnoten
  • 70 gram Rozijnen
  • 1 zakje Vanille suiker
  • 1 ei

Instructies
 

  • Kook wat water en zorg dat de rozijnen 5 minuten kunnen wellen. Giet het water tot net iets boven de rozijnen. Giet het water na 5 minuten af.
  • Smelt de boter (in de magnetron) en voeg hier de basterdsuiker, ei, bakmeel, vanille suiker, walnoten en gewelde rozijnen aan toe. Roer dit goed door.
  • Verwarm de airfryer voor op 150 graden.
  • Vul de cakevormpjes, ik gebruikte 2 vormpjes per notenkoek zodat het net iets steviger is.
  • Bak de notenkoekjes af in ongeveer 25 minuten (Philips XL airfryer)
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!