Ga terug
–+ servings

Koolhydraatarme bloemkoolwafel

No ratings yet
Porties 3 Wafels

Ingrediënten
  

  • 250 gr gemalen bloemkool`` of bloemkoolrijst
  • 2 eieren
  • 40 gr geraspte kaas
  • bakboter
  • 1/2 bouillon blokje naar keuze

Instructies
 

  • Verwarm in een bakpan een scheutje bakboter en bak hierin enkele minuten de bloemkoolrijst. Verkruimel het bouillon blokje er boven en bak nog even mee.
  • Laat de bloemkoolrijst na het bakken iets afkoelen en meng het daarna met de eieren en de geraspte kaas.
  • Verwarm het wafelijzer en verdeel het mengsel over de vorm. Haal eruit zodra de wafels gaar en goudbruin zijn. (De tijd is voor elk wafelijzer anders)
  • Je kan deze wafels ook in de pan bakken, verhit dan wat bakboter in een pan. Bak de wafeltjes goudbruin.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!