Ga terug
+ servings

Lijnzaad Crunchies

No ratings yet
Porties 35 stukjes

Equipment

  • Optioneel: Blender

Ingrediënten
  

  • 100 gram Lijnzaad Heel
  • 120 ml water
  • snufje knoflookpoeder
  • snufje uienpoeder
  • snufje oregano
  • snufje zeezout of gewoon zout

Instructies
 

  • * Verwarm de oven voor op 180 graden
    * Verwarm de airfryer voor op 160 graden
  • Indien je een blender hebt; Doe alle ingrediënten in de blender en mix dit, totdat er een deeg ontstaat. Het lijnzaad zal het water opnemen, dit kan even duren.
  • Heb je geen blender? Meng dan alle ingrediënten in een kom en laat dit even staan totdat het lijnzaad het water heeft opgenomen.
  • Druk met een lepel op het bakpapier het deeg redelijk dun uit. Dan wordt het echt crunchy. Snijd met een scherp met of met een pizza snijder het deeg in kleine vierkantjes.
  • * Bak het in de oven af op 180 graden in ongeveer 20 minuten, als je ze iets dikker hebt gemaakt, verleng dan de tijd. Blijf het wel in de gaten houden!
  • * Bak het in de airfryer af op 160 graden af in ongeveer 12 minuten. Houd ook hier het goed in de gaten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!