Go Back
Afdrukken

Ingrediƫnten

  • 400 gram geschrapte bospeen in stukjes
  • 100 gram spekreepjes
  • 75 gram rozijnen geweld
  • 50 gram pecannoten
  • 1 eetlepel honing ik gebruikte bloemenhoning van de lidl
  • peper & zout naar smaak

Instructies

  • Snijd de schone peen in stukjes (ongeveerd 1 cm dikte) en kook deze in wat gezouten water voor ongeveer 5 a 6 minuten. Giet de peen vervolgens af en laat de boel uitlekken in een vergiet.
  • Rooster vervolgens de pecannoten in een droge koekenpan en leg deze nadien apart.
  • Bak de spekjes uit tot ze de gewenste knapperigheid hebben en voeg deze, na het bakken, toe aan de stukjes peen (in het vergiet dus).
  • Meng vervolgens de gewelde rozijnen, de geroosterde pecannoten, de uitgelekte spekjes en bospeen samen met een eetlepel honing door elkaar in een ruime schaal.
  • Voeg, naar smaak, nog wat zout en peper toe.