Ga terug
+ servings
Quiche broccoli met rode ui

Quiche broccoli met rode ui

5 van 1 stem
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 750 gram broccoli
  • 150 gram rode ui eventueel wat extra ter garnering
  • 4 eieren
  • 200 gram creme fraiche
  • 150 gram geraspte kaas
  • bakboter
  • Zout en peper naar smaak

Mosterd/yoghurtsaus

  • 1 el mayonaise
  • 1/2 el mosterd
  • 1 el yoghurt
  • water om te verdunnen
  • beetje vloeibare zoetstof

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Kook de broccoli beetgaar en giet af. Snijd ondertussen de rode ui in halve ringen.
  • Bak de rode ui glazig en voeg daar later even de broccoli aan toe.
  • Meng de crème fraîche met de eieren en de kaas. Breng op smaak met zout en peper. (Ik heb er zelf best wat peper door gedaan) Giet alles in een springvorm/quiche vorm en meng dit een beetje door elkaar.
  • Bak de quiche op 200 graden in ongeveer 40 minuten gaar.

Mosterd/yoghurtsaus

  • Meng de ingrediënten door elkaar en verdun iets met water. Om het iets zoeter te maken heb ik vloeibare zoetstof van de kruidvat gebruikt.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!