Home Aliexpress post Aliexpress: Airfryer accessoires kopen, wel of niet doen?

Aliexpress: Airfryer accessoires kopen, wel of niet doen?

Door Jamilla

Bijna iedereen kent Aliexpress wel, ik bestel er al járen. Er zijn heel wat pakketjes hier binnengebracht. Van armbandjes tot knutselspullen en van keukenspullen tot schoenen voor Tess. En nu zelfs airfryer accessoires. Het is nog niet een keer mis gegaan, of nouja, het gebeurt echt wel eens dat er een pakketje niet aankomt. Even de verkoper een berichtje sturen en ze lossen het op. Maar 99% van mijn bestellingen beland netjes hier op de mat bij de voordeur.

Verzending bij Aliexpress laat soms wel even op zich wachten. Over het algemeen duurt het ongeveer 2 weken voordat je het in huis hebt. Niet zo gek natuurlijk, het komt uit China. Betalen kan je met Ideal en als het pakje niet komt, wordt het altijd netjes opgelost.

Complete set

Zelfs de accessoires voor de airfryer kan je hier vinden en nog voor een leuk prijsje ook!
Nou zag ik laatst al enkele keren de link voorbij komen voor het complete setje. Kost ongeveer €23/€24. Geen gekke deal, aangezien je hier er fors meer voor betaald. In het setje zit een bakvorm 17.8*7.4 cm, pizza pan 17.8*2.5 cm,  rekje 17*4.8 cm,  rekje met spiesjes 18*18*7 cm en een siliconen mat 17.8*0.7 cm. De hele set kan je hier bestellen: Bestel de hele set


Ik moet er wel bij zeggen dat wanneer je een product boven de €22 besteld, je officieel nog extra kosten moet betalen. Hoewel 90% van de pakjes zonder extra kosten aankomt, heb je dus altijd een risico. (De kosten kunnen variëren tussen de €15 en +/- €30)

Alleen bakvorm €7.86

Durf je het toch niet aan om de hele set te kopen? Dan kan je ook alleen de bakvorm 15x16x7cm bestellen. Het handige eraan vind ik, is het hengseltje. Daarmee til je de vorm zo uit je airfryer. En als ik het goed heb, past deze in verschillende airfryers. (Zelf wel even meten 🙂 ). De prijs is €7,86, maar dit kan dag tot dag wat verschillen.
Bestel via deze link alleen de bakvorm: Bestel bakvorm

Pizzapan

Wil je alleen een pizzapan? Dat kan! Voor ongeveer €2,70 heb je de perfect pizzapan voor in je airfryer (20cm doorsnee). Je kan de pan via deze link bestellen: Bestel nu de pizzapan

Kleinere versie van 15.3 centimeter : Bestel de kleine pizzapan

Wanneer je alleen de bakvorm besteld, heb je geen risico op extra kosten omdat je beneden de €22 blijft. 🙂 Ik ben benieuwd wie van jullie het setje al heeft ontvangen en wie besteld heeft! Laat je het aan me weten? Dat kan hieronder bij de reacties!

Zelf ben ik wat terughoudend met bestellen boven de €22, vanwege de extra kosten. Ik weet dat er veel zijn die geen kosten hebben gehad, maar ik zal net toch weer die ene zijn. Het bakvormpje heb ik al besteld, nu nog een week of 2 wachten tot deze binnen komt.

You may also like

5 Reacties

Ellie Vissers-Heurter 1 augustus 2017 - 5:15 pm

Hallo ik lees dat je verschillende artikelen hebt besteld voor de air fryer, wat ik mij afvraag moet je die dan in het mandje doen, of haal je het mandje eruit? Hoe haal je dan de pizzapan eruit? Daar zit toch geen handvat aan zoals bij de artikelen van Philips?
Ik hoor het graag van je.
Met vriendelijke groet,
Ellie

Jamilla 1 augustus 2017 - 5:22 pm

Hoi Ellie!

Ze gaan in het mandje! Je zou het rekje op de bodem kunnen zetten met de pizzanpan er op. Ik doe ook wel eens een ovenschaal zonder mandje erin, dan maak ik de lade open aan de zijkant met mijn nagels/vingers. Ik las van de week een tip om de lade dan met een afwasborstel met aan de achterkant een zuignap de lade te openen dan trek je hem zo open.

Groetjes Jamilla

Martina de Groot 4 augustus 2017 - 8:06 am

Ik weet niet of het klopt maar ik las dat je de extra kosten via de verkoper terug aan vragen, moet ergens op de site staan.

Jamilla 4 augustus 2017 - 6:46 am

Hoi Martina,
Nee dat klopt niet. De verkoper staat buiten de extra kosten 🙂
Je kan hooguit aantonen dat je beneden de €22 hebt besteld, dan kan je geloof ik via PostNL het betaalde bedrag terug krijgen.
Dat zou bizar zijn, als je bijv. €25 extra kosten moet betalen en dat via de verkoper terug krijgt, dat zou betekenen dat hij/zij er niks aan verdiend 😉

Groetjes Jamilla 🙂

Martina de groot 4 augustus 2017 - 7:44 pm

Oké bedankt voor je reactie

Geef een reactie

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: