Aliexpress Shoplog – Aug.

Door Jamilla

Aliexpress Shoplog

Klepperdeklep, yes, de brievenbus. Elke dag als ik dat hoor vlieg in naar de brievenbus om te kijken of er een brievenbuspakketje uit China voor me bij zit. Deze week was het niet alleen bij mij raak, maar ook bij mijn moeder. Ik had een rietentas voor haar besteld en rechtstreeks naar haar laten versturen. Daarna ben ik vrolijk verder gaan winkelen en alles betaald. Nu heeft mijn moeder alles ontvangen, vergeten het verzendadres aan te passen. Vet balen, nu moet ik nog langer wachten.

Vlindertjes

Kaars vlinder ali Ik heb wel deze schattige vlindertjes binnen gekregen. Ik had ze eigenllijk besteld om te knutselen, om bijv. op een cadeautje te plakken. Maar op een kaars vond ik het ook grappig. De vlindertje zijn 6cm groot.

Je krijgt in totaal 12 vlinder voor €1,40. (Gratis verzending) 
Sommige vlindertjes waren verbogen, of misten een strass-steentjes. Dit heb ik aan de verkoper gemaild en ik kreeg voor de kapotte vlinders mijn geld terug. (Binnen 1 week geld op mijn rekening).

Ik wilde jullie graag de link delen van de vlinders, maar de verkoper verkoopt het niet meer.

 

devider arrow png

Telefoonhoesje

wp-1471088720020.jpegOok telefoonhoesjes kan je prima op www.aliexpress.com kopen. Het kost een paar euro en een week of 2 geduld, maar het zijn fijne hoesjes! Mijn hoesjes koop ik er ook. Helaas is de mijne deze keer bij mijn moeder beland, maar die haal ik deze week op. Dit hoesje heb ik gekocht voor €2,74 gekocht incl. verzending. Daar heb je in Nederland nog niet eens de verzendkosten voor als je iets online bestelt.

Zelfs mijn telefoon, een JIAYU S3 komt uit China. www.Etotalk.com heb ik hem besteld. Ik zie trouwens net dat bol.com de telefoons tegenwoordig ook verkoopt 🙂

 

Aliexpress

 

devider arrow png

Veilig?

 

Je kan met een gerust hart op Aliexpress bestellen. Je kan op internet verschrikkelijke berichten vinden over Aliexpress, maar mijn ervaring is dat je hier absoluut kan bestellen. Tegenwoordig kan je zelfs met Ideal betalen, dat maakt het nog makkelijker voor ons. Wanneer jij betaald hebt, komt het geld op een tussenrekeing van Aliexpress. Het geld gaat nog niet naar de verkoper. Pas als jij bevestigd dat je het product hebt, wordt het geld vrijgegeven.

Als je je product niet ontvangt binnen de gestelde termijn van 40-60 dagen (Meestal is het er wel met een week of 2). Dan kan je een dispute openen en krijg je binnen een week je geld terug. Ook bij kapotte goederen krijg je je geld terug.

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!