Gehakt in bladerdeeg, airfryer of oven

Door Jamilla

Gehakt in bladerdeegZondagmiddag, snackmomentje! Daar hoeft het bij ons niet perse zondag voor te zijn ;). Maar een lekker hapje op de zondag is toch altijd wel extra lekker! Dit hapje is gewoon, gehakt in bladerdeeg. Precies zoals het is. Je kan het gehakt kruiden zoals je zelf wil. Ik heb het dit keer met wat knoflook en chilivlokken gekruid, maar als je wat anders wil, ga je gang en creëer je eigen gehaktbroodjes naar je eigen smaak!

Deze gehakt broodjes heb ik in de airfryer gemaakt, maar kunnen ook perfect in de oven. Toen ik nog geen airfryer had gingen ze daar altijd in.

 

flower doodles

Gehakt in bladerdeeg, airfryer of oven

Pin Rate
Porties: 5 Broodjes

Ingrediënten

  • 300 gr Gehakt
  • 5 plakjes Bladerdeeg
  • Knoflookpoeder
  • Sweet Chilivlokken
  • Zout

Instructies

  • Laat het bladerdeeg ontdooien.
  • Kruid het gehakt met de knofkookpoeder. Sweet chili vlokken en het zout. Je kan best wat sweet chili vlokken gebruiken, dat geeft een lekkere smaak aan het gehakt.( dat vinden wij tenminste).
  • Maak van het gehakt een worstje en leg die in het midden van het bladerdeeg. Je kan het bladerdeeg simpel dicht klappen, maar je kan ook het bladerdeeg aan beide kanten insnijden en zoals je op de foto ziet, over het gehakt heen vouwen.
  • Leg de broodjes ongeveer 12 minuten in de voorverwarmde airfryer op 180 graden. In de oven : Leg de broodje 25 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden, leg ze niet te hoog in de oven en houdt ze goed in de gaten.
Heb je dit recept geprobeerd?Volg me @knutselenindekeuken of tag #knutselenindekeuken!

Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!