Gevulde kip met pesto en mozzarellaMijn kippetjes zijn nooit zo fotogeniek, misschien ook wel omdat ik het liever op eet dan dat ik die ene perfecte foto heb! Maar des ondanks, is dit recept van gevulde kip erg lekker. En eigenlijk heel simpel. Wij hebben ze bij sla gegeten met gebakken aardappeltjes.
Ohja, om het extra lekker te maken, strooi er nog wat geraspte kaas over! De filets kunnen gewoon in het mandje van de airfryer, zonder folie of bakpapier. Natuurlijk kunnen deze gevulde kipfilets ook in de oven!

 

 

8_color

Print

Gevulde kip met pesto en mozzarella

Aantal: 2 personen

Ingredienten:

  • 2 Kipfilets
  • 2 el Groene pesto
  • 1 Mozzarella
  • 2 tl Geraspte kaas

Instructies:

  1. Snijd de kipfilets aan de bovenkant in. (Niet helemaal door)
  2. Verdeel in elke kipfilet 1 el pesto in de gleufjes.
  3. Snijd van de mozzarella plakjes en leg die boven op de kipfilet. (Als het lukt kan je ze ook in de gleufjes stoppen)
  4. Als laatste strooi je er eventueel wat geraspte kaas over.
  5. Bak de kipfilets in 10-12 minuten gaar op 180 graden. (Het ligt er een beetje aan hoe groot en dik je filets zijn)
(Visited 121 times, 4 visits today)