Waar je ook gevulde eieren eet, nooit zullen ze het zelfde smaken. Iedereen maakt de eieren op zijn of haar eigen manier. Zo ook mijn moeder, bij haar zijn ze altijd het lekkerst en hoeveel ze er ook maakt, het is altijd vechten om de laatste. (Nee hoor, we komen echt niks te kort)
Dit heb je nodig voor de lekkerste gevulde eieren
Eieren, mayonaise, moster, zout/ peper en als laastste een beetje maggi. Het recept is voor 6 eieren, dus 12 gevulde eieren. Ik vul ze altijd met een spuitzak, maar als je een beetje handig bent kan dat ook zonder. (Bij mij wordt dat één grote smeerboel)
Gevulde eieren en kerst
Een gouden combi, heb je ooit wel eens een kerst gehad zonder gevuld ei’tje? Nou ik niet hoor haha! Zet je een buffet op tafel, of eet je liever een gevuld ei als hapje. Alles kan! Net zoals je kan variëren met verschillende vullingen. Lekker toch?
Gevulde eieren
Ingrediënten
- 6 hard gekookte eieren
- 3 el mayonaise
- 1/2 el mosterd
- 1 scheutje maggi
- Peper/zout
Extra ter garnering ( Niet perse nodig)
- Peterselie
- Paprika poeder
Instructies
- Pel de eieren en snijd ze over de lange kant doormidden.
- Haal het eigeel eruit en meng deze met de mayonaise, mosterd en maggi. Prak met een vork alles goed door elkaar. Voeg naar smaak wat peper en of zout toe.
Zodra de smaak goed is, kan het mengsel in de spuitzak. - Leg de eiwitten op een schaal en vul ze met het eigeel mengsel. Maak het af met wat peterselie en paprika poeder.
Benieuwd naar meer Koolhydraatarme recepten + weekmenu’s? Meld je aan in de onderstaande Facebook groep.