Wraps met rosbief, heksenkaas en pijnboompitjes

Wraps met rosbief, heksenkaas en pijnboompitjes

Over deze wraps met rosbief kan ik geen reuze verhaal schrijven, behalve dat ze ontzettend makkelijk te maken zijn en een perfecte snack voor in het weekend. (Door de weeks zijn ze ook lekker hoor!)

Ik heb de originele heksenkaas gebruikt, maar ik ben er zeker van dat de andere smaken ook lekker zijn! In mijn wraps heb ik rucola sla melange gebruikt, maar hou je meer van ijsbergsla? Dan gebruik je die natuurlijk.

Ik heb geen precieze hoeveelheden van de benodigdheden aangegeven, je kan hiermee zelf variƫren naar wat je zelf lekker vindt.

Print

Wraps met rosbief, heksenkaas en pijnboompitjes

Ingredienten:

  • Wraps
  • Sla melange
  • Plakjes rosbief
  • Heksenkaas Origineel
  • Pijnboompitjes

Instructies:

  1. Smeer de wraps in met heksenkaas en leg de plakjes rosbief erop.

  2. Leg ook de sla en de pijnboompitjes er op. Rol daarna de wrap dicht en smeer zo nodig nog wat heksenkaas aan het uiteinde zodat de wrap dicht gerold blijft.

  3. Eet smakelijk! 

Geef een reactie