Gegratineerde pangasius | Family food |

Door Jamilla

Deze gegratineerde pangasius is weer zo’n typisch gerechtje voor het hele gezin. Worteltjes, vis en krieltjes. Perfecte combinatie 🙂

Hoewel, ik eet natuurlijk koolhydraatarm. (Althans dat probeer ik zoveel mogelijk te doen). Ik heb voor mezelf deze wortelsalade gemaakt.

De pangasius was toevallig in de aanbieding bij de Albert Heijn. Deze variant kan ik je absoluut aanraden. De pangasius is namelijk al gekruid met peper en zout en het zijn mooie stukjes.

Wij hebben met ons drieën 2 bakjes gegeten (samen 500gram). Met 2 personen is dat ook oké, want Tess eet niet zoveel (2jr).


Danny & Tess: gekookte worteltjes met krieltjes en gegratineerde pangasius.

Ik: wortelsalade (zie link hierboven) en gegratineerde pangasius. Ik had er meer dan genoeg aan. Zeker met dit warmere weer eet ik wat minder.


Wat heb je nodig:

  • 500 gram pangasius
  • 100 gram MonChou
  • 2 el slagroom (ongeklopt)
  • 1 el citroensap
  • Handje geraspte kaas
  • Zo nodig peper en zout
  1. Verwarm de oven voor op 200graden.
  2. Leg de pangasius in een ovenschaal.
  3. Meng de MonChou met de slagroom en citroensap. Even goed doorroeren.
  4. Leg het mengsel goed verdeeld over de pangasius en strooi als laatste de geraspte kaas erover.
  5. Bak de pangasius in ongeveer 25 minuten gaar. (Even controleren tussendoor)
Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!