Print

Gevuld gehakt met ui en cheddar

Ik ben dol op gehakt, In ovenschotel, pasta's of zoals dit recept; Gevuld. Het gehakt heb ik gevuld met cheddar en ui. Je kan er zelf natuurlijk van alles bij doen wat je lekker vindt. Dit recept is geschikt voor de airfryer en oven. (Voor in de airfryer heb ik een klein ovenschaaltje gebruikt wat in het mandje kan)
Aantal: 2 personen

Ingredienten:

  • 200 gr Gehakt
  • 2 plakjes Cheddar
  • 1/2 gesneden ui
  • 3 plakjes ontbijtspek
  • Peper & Zout Naar smaak
  • Eventueel andere kruiden om het gehakt te kruiden.

Instructies:

  1. Kruid het gehakt met de peper en zout. + Eventueel wat andere kruiden. Beleg de bodem dun met de helft van het gehakt de ovenschaal.
  2. Leg de gesneden ui op het gehakt en daarboven op de cheddar kaas.
  3. Dek het geheel af met het laatste beetje gehakt. Druk goed de zijkanten aan zodat de onderlaag gehakt goed aansluit op de bovenste laag gehakt, zodat het weer 1 geheel wordt.
  4. Leg de plakjes ontbijtspek boven op het gehakt zodat het bedekt is.
  5. Verwarm de airfryer (of oven) op 180 graden. Bak het gehakt in 10a12 minuten gaar. (in de oven 15a20 minuten)
(Visited 377 times, 2 visits today)