Zalm met pesto en creme fraiche

Door Jamilla

Zalm met pesto en creme fraiche

Deze zalm is werkelijk om van te smullen! De zalm kan je zowel in de airfryer als in de oven bereiden. Eet deze zalm met wat aardappeltjes en bijv. broccoli.
3 van 5 stemmen
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 stukken Zalm Met of zonder huid
  • 2 el Groene pesto
  • 3 el creme fraiche

Verder nodig:

  • 2 stukjes Aluminium folie om de zalm in te pakken

Instructies
 

  • Leg de stukken zalm ieder op een stukje aluminiumfolie en besmeer de zalm met de pesto en daarboven op de creme fraiche.
  • Sla het folie over de zalm heen zodat je een pakketje krijgt.
  • Verwarm de airfryer op 180 graden. Leg de pakketjes zalm voorzichting in het mandje en bak de zalm in maximaal 10 minuten gaar. (met 10 minuten zijn de zalm filets helemaal gaar)
  • Pak voorzichtig de pakketjes uit het mandjes en leg deze op het bord. Strooi als laatste nog wat zout en peper over de zalm.
Facebook Reacties

You may also like

error: Content is protected !!